Translation

Μήλος, 24+1 must εστιατόρια του νησιού με τοπικές γεύσεις

Ελλάδα Νησιά Αιγαίου Πελάγους

Γεύσεις όπως το διάσημο κατσικάκι στο φούρνο, κόκορας κρασάτος, κουνέλι στιφάδο, φρέσκα ψάρια, αστακοί, λιαστό χταπόδι, καλαμάρι ψητό, πιταράκια με γέμιση μανούρα, του πιο διάσημου μηλέικου τυριού και φρέσκα λαχανικά από το μποστάνι κυρίως μελιτζάνες, κολοκυθάκια, ντομάτες, πιπεριές. Νόστιμα πιάτα που περιέχουν πελτέ Μήλου από δική τους λιαστή ντομάτα.


Τα περισσότερα εστιατόρια σερβίρουν κρέατα από ντόπιους κτηνοτρόφους, κυρίως από την περιοχή του Χάλακα και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από τα καΐκια του νησιουύ.

Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε εστιατόρια που σερβίρουν μηλέικα πιάτα :

  1. Ω! Χαμός!, παραλία Παπικινού, Αδάμας

Το παλιό χασάπικο της οικογένειας, στην παραλία Παπακινού,  μετατράπηκε το 1993 σε μια  παραδοσιακή ταβέρνα με φαγητά βασισμένα στις συνταγές της γιαγιάς.

Τα κρέατα είναι από τη δική τους φάρμα και τα τυριά από το τυροκομείο τους, την Οικοτεχνία Ειρήνης Ψαθά στο Χάλακα.

The Ultimate Managed Hosting Platform

 

Στα όμορφα πήλινα σερβίτσια θα γευτείτε αγριοκάτσικο στη χόβολη, γουρουνόπουλο με πετιμέζι, σκοτυροκολόκυθα (σκοτύρι : τοπικό τυρί), αυγά με μανούρα, μελιτζάνα γεμιστή με χοιρινό, μυζηθρόπιτες, πιταράκια.

Εδώ γίνεται στην κυριολεξία χαμός και θα χρειαστεί  να περιμένετε έως και 1 ώρα στην ουρά για να αδειάσει κάποιο τραπέζι.

 

Στην παραλία μπροστά από το εστιατόριο, γνωστή και ως Χαμοπαραλία, θα σας σερβίρουν από το πρωί καφέ, σνακ, μπύρα κλπ, τηλ. : 22870 21672, http://www.ohamos-milos.gr.

 

  1. Αλευρόμυλος, Παρασπόρος, Αδάμας

Ο σεφ Βασίλης Παπικινός πήρε τον παλιό αλευρόμυλο του παππού του  και το μετέτρεψε σε εστιατόριο. Ωραία αυλή, πρωτότυπα πιάτα, τοπική κουζίνα, μηλέικη πρώτη ύλη. Ξεχωρίζουν ψητό κατσικάκι με πελτέ Μήλου στον ξυλόφουρνο, φρέσκα σκορδολάζανα με πελτέ, μουσακάς με κρέμα φάβας, τηγανιά με βασιλικό και πελτέ, πλακόπιτες, ρεβίθια γάστρας αρωματισμένα με φύλλα σχίνου, τηλ. : 22870 23117 (μεσημέρι –βράδυ).

  1. Sirocco, Παραλία Παλαιοχωρίου

Εστιατόριο πάνω στη θάλασσα, με μπαλκόνι και με δικές του ξαπλώστρες στην παραλία. Διάσημο για το Volcanic Food όπου παραδοσιακά φαγητά μέσα σε πήλινες γάστρες ψήνονται αργά στην ηφαιστειακή άμμο, που έχει προκύψει από γεωθερμία.

Δοκιμάστε αρνάκι ή χοιρινό κότσι στην ψημένα στην άμμο, κόκορα με λαζάνια, σκεπαστή με στραπατσάδα μελιτζάνα, ψάρια κλπ. Για Volcanic Food π.χ. χοιρινό κότσι, θα πρέπει να τηλεφωνήσετε 2-3 ώρες νωρίτερα για να σας το ετοιμάσουν (χωρίς χρέωση), τηλ. : 22870 31201, 6947 724522, www.restaurantsirocco.gr.

Η παραλία του Παλαιοχωρίου είναι πολύ δημοφιλής σε ντόπιους και ξένους, καθώς είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες, γι’ αυτό μαζεύει πολύ κόσμο.

  1. Ναυάγιο, Αδάμας

Πάνω στη θάλασσα, με εκλεκτά πιάτα από γνωστούς σεφ, μεσογειακή κουζίνα, φρέσκια πρώτη ύλη. Ψάρια,  καρπάτσιο χταποδιού, «κατσαρόλα θαλασσινών», αλλά και ντόπιο κατσικάκι με κόκκινο κρασί, πιταράκια, καρπουζόπιτες και πλούσια λίστα ελληνικών κρασιών, τηλ. : 2287024124.

  1. Μικρός Απόπλους, Νεοχώρι Αδάμας

Κυρίως ψάρια και θαλασσινά όπως καρπάτσιο με φρέσκο λαβράκι, ceviche λαβράκι, καλαμάρι ψητό, γαρίδες, πιταράκια, φάβα, σαλάτα με ξινομυζήθρα Μήλου κλπ, τηλ. : 2287 024207,  https://mikrosapoplous.com.

 

 

  1. Ζυγός Grill House, Αδάμας

Από το 1981 σε μια ωραία αυλή  σερβίρουν ολόφρεσκο κρέας από τους κτηνοτρόφους του νησιού. Ξεχωρίζουν τα σουβλιστά, όπως πανσέτες και κοντοσούβλι, πιταράκια, μηλέικα τυριά και δροσερές σαλάτες που φτιάχνει η ιδιοκτήτρια κ. Μαρίνα, τηλ. : 22870 23120.

 

 

  1. Το Πέτρινο, Ζεφυρία

Βρίσκεται κοντά στην εκκλησία Παναγία Πορτιανή, στο δρόμο προς Αγία Κυριακή και Παλαιοχώρι (Παλιοχώρι). Ωραία αυλή με γκαζόν, ιδανικό για οικογένειες με παιδιά. Λαχανικά παραγωγής τους, ντόπιο κατσικάκι, λαχανοντολμάδες, σαλιγκάρια κοκκινιστά κλπ,  τηλ. : 22870 31037.

 

 

  1. Ενάλιον, Πολλώνια

Παραθαλάσσιο εστιατόριο στο οποίο θα βρείτε φρέσκα ψάρια, θαλασσινά, μύδια αχνιστά με λεμονόφυλλα, χταπόδι στιφάδο με καραμελωμένα κρεμμύδια, αχινο-γαριδομακαρονάδα, ντόπιο αρνάκι κοκκινιστό, πιταράκια γεμισμένα με λαδοτύρι Μήλου και κρεμμύδι, ντομοτοκεφτέδες από λιαστή ντομάτα και λαχανικά από το μποστάνι τους, τηλ. : 22870 41415, https://enalion-milos.gr.

Τα Πολλώνια, γραφικό ψαροχώρι με παραλία, είναι το 2ο λιμάνι του νησιού και το πέρασμα προς τη γειτονική Κίμωλο, που είναι ακριβώς απέναντι.

 

 

 

  1. Rifaki, Πολλώνια

Μεσογειακή κουζίνα, τραπέζια δίπλα στην παραλία, ιδανικό για ουζάκι. Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, αρνάκι λεμονάτο, «καλοκαιρινό» κοτόπουλο με κάρυ, ριζότο με κοτόπουλο και μανιτάρια,  τηλ. :22870 41212, 6942 546933.

  1. Armenaki, Πολλώνια

Η γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού που σήμερα έχει εξελιχθεί σε εστιατόριο κρασιού. Ψάρια και θαλασσινά από το νησί, λαχανικά από τον κήπο τους και πλούσια λίστα κρασιών για να συνοδέψετε το φαγητό σας (ρωτήστε τους και θα σας προτείνουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα), τηλ. : 22870 41061, www.armenaki.gr.

  1. Γιαλός, Πολλώνια

Μεσογειακή κουζίνα με τραπέζια δίπλα στο γραφικό λιμανάκι. Φρέσκα ψάρια, αστακοί, θαλασσινά αλλά και πιάτα με κρέας. Ενδιαφέρον έχουν τα πιάτα καρπάτσιο συναγρίδας, γαρίδες με ανθότυρο και μαντζουράνα, κοτόπουλο γεμιστό με μους λιαστής ντομάτας και σάλτσα δεντρολίβανου, ανοικτό λαζάνι με λαχανικά, μηλέικες πίτες και πλούσια λίστα ελληνικών και ξένων κρασιών, τηλ. : 2287 041208, https://www.gialos-pollonia.gr.

12. Αρμύρα, Πολλώνια

Το γνωστό εστιατόριο του Πειραιά θα το βρείτε και στη Μήλο. Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μπριζόλες, κοτόπουλο, πιταράκια, μελιτανοσααλάτα από τα Πολλώνια, ντάκος με ξινομυζήθρα, κάπαρη και ελιές, μηλέικα κρασιά, τηλ. :  2287 041159, https://armiramilos.com.

 

  1. Ακρωτήρι, Πολλώνια

Φρέσκα ψάρια, ριζότο με φρέσκο αστακό, λινγκουίνι με φρέσκο ροφό, λαχανικά από το νησί, σαλάτες με ξυνομυζήθρα Μήλου, ντάκος με κρίταμο και τοματίνια, μύδια αχνιστά σβησμένα με ασύρτικο Μήλου «Spilia» Κωνσταντάκης, φρέσκο καλαμάρι στη σχάρα, γαρίδα σαγανάκι με τραχανά,  διάφορα πιάτα με κρέας και στο τέλος ρυζόγαλο με κατσικίσιο γάλα Μήλου, σχιζάκια με πελτέ Μήλου και καπνιστό σκουμπρί, κρασιά από ελληνικούς αμπελώνες, τηλ. : 22870 41414, https://akrotirimilos.gr .

 

  1. Jordans Meating, Πολλώνια

Βρίσκεται πίσω από τα παραλιακά εστιατόρια, στον κεντρικό δρόμο των Πολλώνιων. Θα έρθετε για ψητό κρέας, παϊδάκια, μπριζόλες, σουβλάκι κοτόπουλο, κοντοσούβλι, burger, κεφτεδάκια με σάλτσα, φρέσκιες σαλάτες και λαχανικά, τηλ. : 6972 869333,  https://www.jordansmeating.gr

 

  1. Avli-Milos, Πλάκα

Ωραία εσωτερική αυλή και τραπεζάκια σε ένα στενό δρομάκι της Πλάκας, με αρκετό νέο κόσμο να περιμένει να αδειάσει τραπέζι (αν κάθεστε σε κάποιο τραπέζι στο δρόμο και όχι στην αυλή θα έχετε τον κόσμο να περιμένουν όρθιοι δίπλα σας την ώρα που τρώτε). Μεσογειακή κουζίνα, διάσημη η γαριδομακαρονάδα που σερβίρεται μέσα σε κατσαρόλα, αλλά και γαριδοντολμάδες, χταπόδι σχάρας, κόκορας κρασάτος, τηλ: 22870 27890.

Η Πλάκα είναι η πρωτεύουσα του νησιού, ένας παραδοσιακός οικισμός με στενά πλακόστρωτα δρομάκια. Εδώ βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο του νησιού, όπου θα δείτε αντίγραφο της Αφροδίτης της Μήλου (το αυθεντικό βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου) και το Λαογραφικό Μουσείο. Από την Παναγία Θαλασσίτρα θα έχετε την ωραιότερη θέα στο ηλιοβασίλεμα. Εντός του οικισμού της Πλάκας απαγορεύεται η διέλευση των αυτοκινήτων.

 

 

  1. Εργίνα, Τρυπητή

Βρίσκεται απέναντι από τον επιβλητικό ναό του Αγίου Νικολάου Τρυπητής. Μπαλκόνι με ωραία θέα, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα (γι’ αυτό τα μπροστινά τραπέζια τα κλείνουν από νωρίς). Πολύ γνωστό για το σπιτικό φαγητό και τα μηλέικα πιάτα, όπως κατσικάκι, κόκορας κρασάτος, σκορδολάζανα, φάβα, πιταράκια, ρεβίθια φούρνου, ντόπια τυριά, τηλ. : 22870 22524 (κάντε κράτηση για τραπέζι αλλιώς θα περιμένετε στην ουρά).

Ο οικισμός Τρυπητή, κτισμένος πάνω σε βράχο, είναι σχεδόν ενωμένος με την Πλάκα. Θα έρθετε για την εκκλησία του Αγ. Νικολάου, τις Κατακόμβες, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο και το σημείο εύρεσης της Αφροδίτης της Μήλου.

  1. Τα Γλαρονήσια, Τρυπητή

Φρέσκα ψάρια, αστακομακαρονάδα, κρέας στα κάρβουνα, σουβλάκια, κοντοσούβλι, φρέσκες σαλάτες και ντόπιο κρασί, τηλ. : 22870 23480.

 

 

  1. Barriello, Τρυπητή

Ξεχωριστό και ιδιαίτερο το παλιό κτίριο με τις κατακόμβες και τις υπόσκαφες αίθουσες. Δημιουργική κουζίνα που περιλαμβάνει προϊόντα από τη Barriello Farm, όπως κοτόπουλα, κουνέλια, βιολογικά λαχανικά  για χορτοφαγικά πιάτα,  μηλέικα τυριά και πολλές ετικέτες ελληνικών κρασιών, τηλ. : 6984 218360, https://www.barriello.com.

 

  1. Μεθυσμένη Πολιτεία, Τρυπητή

Βρίσκεται στο δρόμο προς τις Κατακόμβες και το Αρχαίο Θέατρο. Το παλιό λιοτρίβι μετατράπηκε σε ταβέρνα με ωραία αυλή και θέα θάλασσα. Μηλέικο αρνάκι με πατάτες ψημένο στον ξυλόφουρνο, κοντοσούβλι και αγριογούρουνο «μεθυσμένο» στη σούβλα, ντόπιο κόκορα κρασάτο, ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα, ζυμαρικά, πιταράκια, τηλ. : 2287 023100, 6984 606269, https://www.methismenipolitia.gr.

 

 

  1. Ψαραβολάδα – Psaravolada Restaurant, παραλία Αγία Κυριακή

Βρίσκεται μέσα στο  Psaravolada Resort, πάνω σε λόφο και σε απόσταση 500 μ. από την παραλία. Διαθέτει ωραία βεράντα με εκπληκτική θέα το απέραντο γαλάζιο. Θα βρείτε φρέσκα ψάρια, θαλασσινά αλλά και πιάτα με κρέας. Διαθέτει επίσης εκλεκτές ετικέτες κρασιών από όλη την Ελλάδα και καπνιστή μπύρα (θα πρέπει να κάνετε κράτηση), τηλ. : 2287 031105, psaravolada.gr.

 

 

  1. Εμπουριός, παραλία Εμπουριός (Εμπουρειός)

Ταβέρνα –οινομαγειρείο πάνω στη θάλασσα, με κρέας από τη φάρμα τους, λαχανικά από τον κήπο τους και τυριά που τυροκομούν μόνοι τους. Κατσικάκι στον ξυλόφουρνο, κόκορας κρασάτος, ψάρια, καλαμάρι, ντοματοκεφτέδες  και στο τέλος «εμπουριανό», ένα γλυκό της κατσαρόλας (καλύτερα να κάνετε κράτηση, κυρίως τα ΣΚ), τηλ. : 22870 21389.

  1. Μπακάλικον Γαλάνης, Τριοβάσαλος

Το παλιό παραδοσιακό μπακάλικο μετατράπηκε σε μεζεδοπωλείο, ιδανικό για τσιπουράκι, ούζο, μπύρα. Ρετρό διακόσμηση, λαδόκολλα στα τραπέζια και πιάτα όπως χταπόδι ψητό, μύδια, σαρδέλα, σαλιγκάρια, πιταράκια, κολοκυθοκεφτέδες, τηλ. : 22870 28163.

  1. Medusa, Μανδράκια (Μαντράκια)

Τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα ξεχωρίζει με τα λιαστά χταπόδια που κρέμονται στα σχοινιά. Φρέσκα ψάρια, χταπόδι, καλαμάρι, σαρδέλα, ξιφίας, γαρίδες αλλά και σχιζάκια, δηλαδή φέτες  ψωμιού με πελτέ Μήλου, μελιτζάνα ψητή με φέτα, μηλέικα τυριά. Ανοικτά από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ, για καφέ και φαγητό. Αν δεν έχετε κλείσει τραπέζι θα πρέπει να έρθετε νωρίς, κυρίως το μεσημέρι), τηλ. : 22870 23670, https://medusamilos.gr.

Ο οικισμός Μαντράκια ξεχωρίζει για τα εντυπωσιακά «σύρματα» (από τη λέξη «σύρω»), τα υπόσκαφα που κάποτε οι ψαράδες τοποθετούσαν τις βάρκες τους το χειμώνα. Σήμερα τα σύρματα, βαμμένα με έντονα χρώματα, χρησιμεύουν ως κατοικίες.

  1. Άστακας, Κλήμα

Πάνω στη θάλασσα, στον οικισμό  Κλήμα, με καταπληκτική θέα τα «σύρματα». Ψάρια, θαλασσινά και ρομαντική ατμόσφαιρα καθώς από εδώ θα θαυμάσετε το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα (γι’ αυτό  θα πρέπει να κάνετε κράτηση για μπροστινό τραπέζι από νωρίς).

 

 

«ΑΣΤΑΚΑΣ»

  1. Hanabi Sushi & Cocktail, Πολλώνια

Πάνω στη θάλασσα για sushi, cocktails, καφέ, φυσικούς χυμούς, τηλ. : 22870 41180 (ανοικτά από το πρωί).

 

 

 

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΗΛΟΥ

  • Μηλέικα τυριά : παράγονται κυρίως από κατσικίσιο γάλα ή από πρόβειο.
  • Μανούρα : αποτελεί τη βάση όλων των τυριών. Μαλακό τυρί από πηγμένο κατσικίσιο γάλα που στραγγίζει για 3 ημέρες. Ιδανικά τα τηγανητά αυγά με μανούρα καθώς και τα πιταράκια με γέμιση μανούρα.
  • Μηλέικο τυρί ή ξερό ή λαδοτύρι Μήλου ή σπηλιάς : κεφαλοτύρι σκληρό. Μανούρα που ωριμάζει 6 μήνες μέσα σε σπηλιές και πάνω από θυμάρι ή θρούμπι για να πάρει το άρωμά τους.
  • Μυζήθρα (ανθότυρο): μαλακή, λευκή, κρεμώδης, με λίγα λιπαρά. Αφού αφαιρεθεί η μανούρα μένει στο καζάνι το τυρόγαλο. Βράζει με φρέσκο γάλα  μέχρι να εμφανιστεί στην επιφάνεια η μυζύθρα. Διάσημα τα λυχναράκια με μυζήθρα.
  • Ξινομυζήθρα : Λευκό, αλοιφώδες, με υπέροχη υπόξινη γεύση. Γίδινο γάλα, πυτιά και αλάτι. Μένει 2 μέρες εκτός ψυγείου μέχρι να απορροφήσει όλο το αλάτι και να αποκτήσει υπόξινη γεύση. Μπαίνει σε σαλάτες, σε κρίθινα κουλούρια, ψωμί, ντάκο.
  • Σκοτύρι ή τουλουμοτύρι : πικάντικο τυρί, ένας συνδυασμός μανούρας και αλατισμένης ξινομυζήθρας που θέλει τουλάχιστον 1 μήνα ωρίμανση. Πήρε το όνομά του από τον ασκό ή αλλιώς τουλούμι, το δερμάτινο δοχείο όπου γινόταν η πήξη.
  • Ανθοτυριά ή Αφοτυριά : αλατισμένη μυζήθρα, 3 μηνών ωρίμανσης, με χαμηλά λιπαρά και έντονη πικάντικη γεύση.
  • Ημίχλωρο ή Μελίχλωρο : μανούρα 2 μηνών ωρίμανσης.
  • Ημίχλωρο λαδιού : όμοιο με το απλό ημίχλωρο μόνο που αλείφεται με λάδι και αφήνεται να στεγνώσει για ακόμα 1 μήνα.
  • Κατσικίσιο Μήλου ή γιδοτύρι : λευκό τυρί της άλμης που μοιάζει με φέτα. Στο παραδοσιακό τυροκομείο «Ο Χαραλαμπάκης», περιοχή Πάχαινα (πάνω στο δρόμο Αδάμας –Πολλώνια), θα βρείτε τυριά παραγωγής τους με πιστοποίηση και τυποποιημένα σε πολλά καταστήματα του νησιού,  τηλ. : 22870 41397, 22870 41435 , https://tyrokomeiomilos.gr.

Στην Οικοτεχνία Ειρήνης Ψαθά, στην περιοχή Χάλακα, φτιάχνουν μηλέικα τυριά για  την ταβέρνα τους, «Ω! Χαμός!», τηλ. : 22870 21672.

Πελτές Μήλουλιαστή ντομάτα : ο διάσημος πελτές Μήλου από λιαστή ντομάτα σε βάζο με λάδι και θαλασσινό αλάτι (αρκετά αλμυρός) και λιαστές ντομάτες (αποξηραμένες) σε σακουλάκι.

Κάπαρηκρίταμο : σε βάζο με άλμη ή ξύδι.

Μέλι Μήλου : από θυμάρι, άνθη ή ρείκι από τον Χάλακα.

Χειροποίητα ζυμαρικά : κυρίως λαζάνια.

Κρίθινες στρογγυλές κουλούρες : ιδανικές για να συνοδεύσετε τα μηλέικα τυριά.

Λαδένια Μήλου : όπως η πίτσα, με πελτέ, κρεμμύδι, ντομάτα.

Κρασί : Kostantakis Cave Winery & Residence, Πολλώνια (επισκέψιμο) Παράγει κρασιά από δικούς του αμπελώνες που ωριμάζουν σε σπηλιές, όπως  το λευκό ή ροζέ «Spilia», τηλ. : 22870 41357, 22870 41125, 6936 644481.

Γλυκά Μήλου :  έχουν ως βάση τα προϊόντα που παράγονται στο νησί, κολοκύθες, καρπούζια, μέλι.

  • Γλυκό του κουταλιού «κουφέτο» : γλυκιά λευκή κολοκύθα Μήλου, μέλι ανθέων και αμύγδαλο (παραδοσιακό γλυκό του νησιού που το πρόσφεραν στους γάμους).
  • Παστέλι Μήλου : μέλι, σουσάμι, αμύγδαλο.
  • Καρπουζόπιτα και γλυκό του κουταλιού καρπούζι, από μηλέικο καρπούζι, που θεωρείται πιο νόστιμο και πιο γλυκό.
  • Λυχναράκια : ζύμη με γέμιση μυζήθρα, μέλι, ζάχαρη, κανέλα. Παραδοσιακά προϊόντα θα βρείτε τυποποιημένα στα καταστήματα :
  • «Tsakanos Hand Made Products», Αδάμας, τηλ. : 22870 21962
  • «Παραδοσιακά Εδέσματα», Αδάμας, τηλ. : 22870 23125, παξιμάδια με σχινόκκοκο, χειροποίητο παστέλι, μέλι θυμαρίσιο και ανθέων, γλυκό κουφέτο, λαζάνια, πελτές και λιαστή ντομάτα, τοπικά κρασιά κλπ.
  • «Κιβωτός των Γεύσεων», Πολλώνια, τηλ. : 22870 41121, εκτός από αγορές μπορείτε να καθίσετε για καφέ και για δικά τους γλυκά ταψιού.
  • «Γλυκοφίλεμα της Ανεζίνας», Πολλώνια, τηλ. : 22870 21730, ζαχαροπλαστείο όπου θα βρείτε γλυκό κουφέτο, παστέλι, κρίθινα κουλούρια κ.ά.
  • «Παλαιός», Πλάκα, τηλ. : 22870 23490, παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο με τραπεζάκια σε αυλή για καφέ, γλυκό, παγωτό.
  • «Mouratos Art & Bakery», Επαρχ. Οδός Τριοβασάλου -Απολλωνίων, περιοχή Κατήφορα, τηλ. :22870 22800 (ανοικτά 24 ώρες), φούρνος για μηλέικες πίτες με τοπικά υλικά, λαδένια, καρπουζόπιτα, κουλούρια, παξιμάδια, ψωμί αλλά και καφέ, χυμοί, γλυκά, φρέσκες σαλάτες.

 

 

 

Studio HiFi Diapason

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *