Translation

Πάρκο Περιπέτειας- Cat Skiing- Snowmobile στο Βουνό Οίτη

Ελλάδα Στερεά Ελλάδα

Το Καταφύγιο Οίτη ή Πάρκο Περιπέτειας ή Κέντρο Εναλλακτικών Δραστηριοτήτων βρίσκεται μέσα στα έλατα και σε υψόμετρο 1.240 μ., στο βουνό Οίτη.


Πηγή : https://www.katafygio-oiti.gr

Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Απέχει μόλις 5′ από την Παύλιανη Φθιώτιδας, 50 Km από τη Λαμία, 200 km από την Αθήνα. Πάνω στην Επαρχ. Οδ. Σπερχιάδας – Άμφισσας, στη θέση Βρύζες, παραμένει ανοικτό όλο το χρόνο, για μικρούς και μεγάλους, https://www.katafygio-oiti.gr, τηλ. : 2231231964, 6936944300.

     

Στην αίθουσα με το τζάκι, με θέα το χιονισμένο τοπίο, προσφέρονται ζεστά ροφήματα, γλυκά με σπιτική μαρμελάδα, σνακ, κρασί, μπύρα, τσίπουρο, ούζο κλπ. Τις επίσημες αργίες λειτουργεί καντίνα  όπου μπορείτε να πάρετε και φαγητό σε πακέτο (φτιάχνουν και  κοντοσούβλι).

     

Θα κάνετε βόλτες με snowmobile, ελεύθερο ski, snowboard, εκδρομές στο Ξεροβούνι Οίτης (1.804 μ.) με ερπυστριοφόρο όχημα 5-20 ατόμων (cat ski), ορειβασία και ποδηλασία βουνού σε χαρτογραφημένα μονοπάτια ενός δικτύου περίπου 30 km. Για όλα αυτά υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού στο Καταφύγιο Οίτη.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Στο Πάρκο Περιπέτειας θα βρείτε χώρους για πικ νικ και έναν «στίβο μάχης» για διάφορες δραστηριότητες όπως αναρρίχηση κλπ. (με εισιτήριο). Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα πανέμορφα άγρια άλογα που βρίσκονται ελεύθερα στο χώρο.

Πηγή : https://www.katafygio-oiti.gr

Μπορείτε επίσης να διανυκτερεύσετε στο σαλέ του Καταφύγιου.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΙΤΗ

Από την Εθνική Οδό Αθηνών –Θεσσαλονίκης, έξοδος Μπράλος, προς Παύλιανη (υψόμετρο 1.040 μ.), όπου μετά από 5 km (σε 5’) φτάνετε στο οροπέδιο Βρύζες και το Καταφύγιο Οίτη (υψόμετρο 1.240 μ.). Η θέση Βρύζες ανήκει στην Τοπική Κοινότητα  Πανουργιά, Δήμου Καλλιέων Ν. Φωκίδας, και βρίσκεται στα σύνορα με το Ν. Φθιώτιδας στον οποίο ανήκει η Παύλιανη.

 

Studio HiFi Diapason

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *