Translation

Παραλία Μυλοκοπή, τυρκουάζ νερά στο Δήμο Λουτρακίου

Ελλάδα Κοντινές αποδράσεις Πελοπόννησος

Η παραλία Μυλοκοπή, βρίσκεται στον Κορινθιακό Κόλπο και ανήκει στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Απέχει από την Αθήνα περίπου 1 ώρα 30 λεπτά, από το Λουτράκι 30 λεπτά και από την Περαχώρα 15 λεπτά. Για να φτάσετε στην παραλία θα πρέπει να έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο.


Χωρίζεται σε δυο μέρη, τη Μικρή Μυλοκοπή και τη Μεγάλη Μυλοκοπή. Η Μικρή Μυλοκοπή έχει μια πανέμορφη παραλία, αμμώδης με ψιλό χαλικάκι, τυρκουάζ πεντακάθαρα νερά και ένα καταπράσινο πευκοδάσος που προσφέρει την απαιτούμενη σκιά. Προσφέρεται για μικρά σκάφη καθώς ο κολπίσκος είναι απάνεμος αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι δε διαθέτει ράμπα σκαφών.

Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Η Μεγάλη Μυλοκοπή, έχει επίσης τυρκουάζ πεντακάθαρα νερά, μια μικρή παραλία με ψιλό χαλικάκι και σχιστόπλακες στο μεγαλύτερο μέρος της, ακόμα και μέσα στο βυθό. Είναι ιδανική για ψάρεμα με καλάμι ή ψαροντούφεκο ή για εξερεύνηση του βυθού με μάσκα. Πάρτε μαζί σας ομπρέλα θαλάσσης, νερό, καφέ, φαγητό και εξοπλισμό ψαρέματος.

Μπορείτε να φτάσετε με δικό σας αυτοκίνητο μέχρι την παραλία Μυλοκοπή από το Λουτράκι. Αν ακολουθήσετε την Επαρχ. Οδό. Λουτρακίου – Περαχώρας, πριν το χωριό Περαχώρα, θα δείτε πινακίδες προς Λίμνη Βουλιαγμένης. Συνεχίζετε στην Επαρχ. Οδό Περαχώρας – Λίμνη Βουλιαγμένης για  περίπου 3 km. Πριν τη διασταύρωση προς τη λίμνη, θα δείτε πινακίδα Προς Μυλοκοπή, όπου μετά από 3 Km φτάνετε στην παραλία.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΔΙΥΘΥΝΣΕΙΣ

The Ultimate Managed Hosting Platform

Δήμος Λουτρακίου, τηλ. : +30 27440 69000, +30 274430 60110,  www.loutraki-agioitheodoroi.gr

ΚΤΕΛ Λουτρακίου, τηλ. : +302744022262,  www.ktelkorinthias.gr

Λουτράκι TAXI ( RADIO-TAXI ), τηλ. :+30 27440 61000

Προαστιακός, τηλ. : 1110, www.trainose.gr

Studio HiFi Diapason

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *