Μάνη – Γάμος Στο Μαρμάρι, Ένας Δημοφιλής Προορισμός Δίπλα Στο Πόρτο Κάγιο

Το Μάρμαρι είναι ένα μικρό χωριουδάκι του Δήμου Ανατολικής Μάνης, που βλέπει προς Μεσσηνιακό Κόλπο.

Εικόνα2      Εικόνα3

Άγρια ομορφιά, από πέτρα και ήλιο, πυργόσπιτα σκαρφαλωμένα στα βράχια, μια αμμώδης παραλία και το ξενοδοχείο Marmari Paradise Resort Hotel, https://www.marmariparadise.com, με θέα προς την παραλία Μαρμάρι, το ηλιοβασίλεμα, τον Πύργο Γρηγοράκη και το σκληρό μανιάτικο τοπίο τριγύρω. Η παραλία Μαρμάρι είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία που επηρεάζεται από Δ. – ΝΔ. ανέμους  καθώς βρίσκεται εκτεθειμένη στη Μεσόγειο Θάλασσα. Απέχει μόλις 4 Km από το Ακρωτήριο Ταίναρο, που είναι και το νοτιότερο άκρο της ΝΑ. Ευρώπης.

Εικόνα4 e1695466979230

Το ξενοδοχείο Marmari Paradise Resort Hotel,  https://www.marmariparadise.com, είναι ένας δημοφιλής προορισμός για Γάμο ή Βάπτιση, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε κράτηση από νωρίς. Διαθέτει ένα πανέμορφο πέτρινο εκκλησάκι με ωραία καμάρα και οι καλεσμένοι κάθονται στον εξωτερικό χώρο με θέα  τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Εικόνα5

Εικόνα6
Πηγή : https://www.marmariparadise.com

Το Μυστήριο τελείται από τον ιερέα του χωριού που είναι και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εστιατόριο, με μεγάλη  αίθουσα δεξιώσεων, beach bar και ένα τμήμα της παραλίας,  οργανωμένο με ομπρέλες και ξαπλώστρες, όπου μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες.

Εικόνα7

Για τις άδειες που απαιτούνται για το Μυστήριο απευθυνθείτε στο προσωπικό του ξενοδοχείου, τηλ. : 27330 52110, 27330 51814, https://www.marmariparadise.com, Μαρμάρι, Μάνης, Λακωνίας.

Το Marmari Paradise Resort Hotel είναι ανοιχτό από το Καθολικό Πάσχα μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Εικόνα8 e1695467245869
Marmari Paradise Resort Hotel

Εικόνα9

Δίπλα στην παραλία Μαρμάρι και πίσω από τον οικισμό, βρίσκεται η παραλία Μικρό Μαρμάρι, απομακρυσμένη, με δύσκολη πρόσβαση (από δύσβατο μονοπάτι).

Εικόνα10

ΜΑΡΜΑΡΙ -ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Από την Επαρχ. Οδ.  ΓερολιμέναΒάθεια και στη διασταύρωση θα κάνετε δεξιά προς Μαρμάρι και αριστερά προς Πόρτο Κάγιο. Στη συνέχεια περνώντας από τον Πύργο Γρηγοράκη, στο ύψωμα, θα δείτε τον οικισμό και το ξενοδοχείο με την παραλία.

Εικόνα11
Πόρτο Κάγιο

Ο παραθαλάσσιος οικισμός Πόρτο Κάγιο απέχει 5’ από το Μαρμάρι και βρίσκεται Δ. προς τον Λακωνικό  Κόλπο.

Εικόνα12

Διαθέτει απάνεμη παραλία, ταβέρνες, καφετέρια, και είναι ιδανικό για μπάνιο ή βόλτα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *