Translation

Μουσείο Παγωτού – Θεματικό Πάρκο, Το 1ο Στην Ελλάδα, Ιδανικό Για Οικογένειες Με Παιδιά

Ελλάδα Περιήγηση στη Πόλη

Το 1ο Θεματικό Πάρκο «Εργοστάσιο Παγωτού» στην Ελλάδα, με Μουσείο Παγωτού, δημιουργήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας  ΚΡΙ ΚΡΙ, στις Σέρρες, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 2.000 τ.μ.


Άνοιξε τις πύλες του στις 12 Μαρτίου 2024, στη συμπλήρωση των 70 χρόνων της εταιρείας και έχει ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, σε οικογένειες με παιδιά, σε μαθητές σχολείων, σε γκρουπ αλλά και σε μεμονωμένους επισκέπτες.

Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Το παγωτό, η ιστορία, οι γεύσεις, τα αρώματα, η διαδικασία παραγωγής κλπ. παρουσιάζονται στον επισκέπτη μέσα από 6 διαφορετικές θεματικές αίθουσες, 3 διαδραστικές και 3 οπτικοαουστικές.

Στην προτελευταία αίθουσα γίνεται πάρτι ενώ στην τελευταία αίθουσα παρασκευάζεται το παγωτό, με τη συμμετοχή των επισκεπτών, μικρών και μεγάλων. Στο τέλος δίνεται πτυχίο Ice Cream Master Chef, που πιστοποιεί τη συμμετοχή σε όλες τις διαδικασίες. Στο Μουσείο Παγωτού λειτουργεί κυλικείο για καφέ, γλυκά, σνακ.

Η ιστορία της εταιρείας ΚΡΙ ΚΡΙ ξεκινάει το 1954, από ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στην πόλη των Σερρών, το οποίο παρήγαγε και διέθετε παγωτά. Σήμερα, μετά από 70 χρόνια, διαθέτει δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και κάνει εξαγωγές προϊόντων σε  περισσότερες από 40 χώρες. Το Θεματικό Πάρκο – Μουσείο Παγωτού βρίσκεται 3 km έξω την πόλη των Σερρών, στο 3ο Km Ε.Ο. Σερρών – Δράμας, Σέρρες.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Πληροφορίες στο https://icecreamfactory.gr ή στο  τηλ.:  23210 600580. Γενική είσοδος 7 €.

Κρατήσεις στο  τηλ. : 2321 600 590 (απαραίτητες για γκρουπ, σχολεία, φροντιστήρια κλπ.)

Ώρες λειτουργίας :

Τρίτη – Παρασκευή  9:00  –  14:00 μ.μ.

Σάββατο 10:00 –  17:00,  με τελευταία είσοδο 15:50

Κυριακή & Δευτέρα κλειστά.

Happy Hoυr, Τρίτη – Παρασκευή, γενική είσοδος 5 € και  μόνο στις δυο τελευταίες ξεναγήσεις, στις 12: 40 μ.μ. και 13:00.

Οι ξεναγήσεις γίνονται ανά 20’, σε ομάδες λίγων ατόμων, με διάρκεια 55’- 60’ και τελευταία είσοδος 1 ώρα και 10’ πριν από το κλείσιμο.

Studio HiFi Diapason

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *