Translation

Μάνη – Γάμος Στο Μαρμάρι, Ένας Δημοφιλής Προορισμός Δίπλα Στο Πόρτο Κάγιο

Γαμήλιοι προορισμοί Ελλάδα Πελοπόννησος

Το Μάρμαρι είναι ένα μικρό χωριουδάκι του Δήμου Ανατολικής Μάνης, που βλέπει προς Μεσσηνιακό Κόλπο.


     

Άγρια ομορφιά, από πέτρα και ήλιο, πυργόσπιτα σκαρφαλωμένα στα βράχια, μια αμμώδης παραλία και το ξενοδοχείο Marmari Paradise Resort Hotel, https://www.marmariparadise.com, με θέα προς την παραλία Μαρμάρι, το ηλιοβασίλεμα, τον Πύργο Γρηγοράκη και το σκληρό μανιάτικο τοπίο τριγύρω. Η παραλία Μαρμάρι είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία που επηρεάζεται από Δ. – ΝΔ. ανέμους  καθώς βρίσκεται εκτεθειμένη στη Μεσόγειο Θάλασσα. Απέχει μόλις 4 Km από το Ακρωτήριο Ταίναρο, που είναι και το νοτιότερο άκρο της ΝΑ. Ευρώπης.

Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Το ξενοδοχείο Marmari Paradise Resort Hotel,  https://www.marmariparadise.com, είναι ένας δημοφιλής προορισμός για Γάμο ή Βάπτιση, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε κράτηση από νωρίς. Διαθέτει ένα πανέμορφο πέτρινο εκκλησάκι με ωραία καμάρα και οι καλεσμένοι κάθονται στον εξωτερικό χώρο με θέα  τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Πηγή : https://www.marmariparadise.com

Το Μυστήριο τελείται από τον ιερέα του χωριού που είναι και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εστιατόριο, με μεγάλη  αίθουσα δεξιώσεων, beach bar και ένα τμήμα της παραλίας,  οργανωμένο με ομπρέλες και ξαπλώστρες, όπου μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Για τις άδειες που απαιτούνται για το Μυστήριο απευθυνθείτε στο προσωπικό του ξενοδοχείου, τηλ. : 27330 52110, 27330 51814, https://www.marmariparadise.com, Μαρμάρι, Μάνης, Λακωνίας.

Το Marmari Paradise Resort Hotel είναι ανοιχτό από το Καθολικό Πάσχα μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Marmari Paradise Resort Hotel

Δίπλα στην παραλία Μαρμάρι και πίσω από τον οικισμό, βρίσκεται η παραλία Μικρό Μαρμάρι, απομακρυσμένη, με δύσκολη πρόσβαση (από δύσβατο μονοπάτι).

ΜΑΡΜΑΡΙ -ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Από την Επαρχ. Οδ.  ΓερολιμέναΒάθεια και στη διασταύρωση θα κάνετε δεξιά προς Μαρμάρι και αριστερά προς Πόρτο Κάγιο. Στη συνέχεια περνώντας από τον Πύργο Γρηγοράκη, στο ύψωμα, θα δείτε τον οικισμό και το ξενοδοχείο με την παραλία.

Πόρτο Κάγιο

Ο παραθαλάσσιος οικισμός Πόρτο Κάγιο απέχει 5’ από το Μαρμάρι και βρίσκεται Δ. προς τον Λακωνικό  Κόλπο.

Διαθέτει απάνεμη παραλία, ταβέρνες, καφετέρια, και είναι ιδανικό για μπάνιο ή βόλτα.

 

Studio HiFi Diapason

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *