Translation

Αγριλιά – Παραλία Κορομίλι, Μοιάζει με Νησί και Είναι η πιο Ψαγμένη Παραλία 1 ώρα από την Αθήνα

Ελλάδα Στερεά Ελλάδα

Η παραλία Κορομίλι Βοιωτίας, φωλιασμένη στη βραχώδη ακτογραμμή του Κορινθιακού Κόλπου, είναι απομονωμένη και αποτελεί καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης.


Μοιάζει με παραλία νησιού, που φτάνει κανείς μόνο με δικό του σκάφος, καθώς είναι εντελώς αθέατη από το δρόμο, πράγμα που δεν ισχύει.

Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Απέχει 85 km από την Αθήνα, 30 km από τη Θήβα και μόλις 3 km από την παραλία της Λιβαδόστρας Βοιωτίας.

Η πρόσβαση γίνεται από τη Λιβαδόστρα και από δρόμο με άσφαλτο (εκτός από 150 μ. που είναι βατός χωματόδρομος) που καταλήγει στο συγκρότημα «Αγριλιά», με ξενώνες και  καφέ- εστιατόριο.

Αγριλιά, παραλία Κορομίλι

Η παραλία Κορομίλι είναι μικρή, με ψιλό βοτσαλάκι, λίγα δέντρα για σκιά και ομπρέλες – ξαπλώστρες, δωρεάν, που έχουν τοποθετηθεί από την «Αγριλιά». Μπορείτε να αφήσετε κάτι στην επιχείρηση παραγγέλλοντας πχ. νερό, καφέ, σνακ, που θα φτάσουν στην παραλία εναέρια, με δίσκο από το καφέ-εστιατόριο, τηλ. : 6973 690914,  https://www.agrilia-koromili.com.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Καφέ-εστιατόριο στην Αγριλιά

Παραλία Κορομίλι

Μπάνιο, καφές, φαγητό και ποτό, μέχρι αργά το βράδυ, αγναντεύοντας την παραλία Άγιος Βασίλειος Βοιωτίας, που είναι ακριβώς απέναντι.

Η παραλία Κορομίλι και απέναντι ο οικισμός Άγιος Βασίλειος.

Το συγκρότημα «Αγριλιά» διαθέτει ενοικιαζόμενα δωμάτια, ιδιωτική παραλία, πισίνα με θαλασσινό νερό, ταβέρνα – καφετέρια (ανοιχτά όλο το χρόνο) και εκκλησάκι για Γάμο ή Βάπτιση, πάνω από τη θάλασσα και δίπλα σε ελαιώνα (περισσότερες πληροφορίες στο https://www.agrilia-koromili.com).

Στην «Αγριλιά» θα βρείτε επίσης διαμορφωμένους χώρους για ηλιοθεραπεία και μόλο για να δέσετε το σκάφος σας.

Η περιοχή είναι ιδανική για θαλάσσια σπορ, για ψάρεμα από τα βραχάκια ή για ψαροντούφεκο. Εάν δεν έχετε δικό σας σκάφος υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης από την «Αγριλιά», με καπετάνιο, για εξορμήσεις στους γειτονικούς παραθαλάσσιους οικισμούς, Αλυκή, Άγιος Βασίλειος, Πόρτο Γερμενό κλπ.

Πηγή φωτογραφιών : https://www.agrilia-koromili.com.

 

Studio HiFi Diapason

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *